Güncel Haberler

Kazan, Kuban’ı Farklı Yenip Süper Kupa’da 3. Oldu

İlk kez düzenlenen VTB Ligi Süper Kupa üçüncülük maçında Unics Kazan, rakibi Lokomotiv Kuban‘ı 70-84’lük skorla rahat bir rşekilde yendi.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 22-21
  2. çeyrek: 22-20
  3. çeyrek: 16-21
  4. çeyrek: 10-22

Kazan’da Mario Hezonja 27 sayı, 3 ribaund, 2 assit ile en skorer isim olurken, Marco Spissu 12 sayı, 2 asist ve Tonye Jekiri 10 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Kuban cephesinde ise Errick McCollum 19 sayı, 2 ribaund, 9 asist ile öne çıkarken, Stanton Kidd de 14 sayı, 5 ribaund ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu. Johnathan Motley 8 sayı ve Vladislav Emchenko da 7 sayı ile katkı verebildiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zenit, Nunnally’e Rağmen Partizan’ı Farklı Geçti

Moskova’da düzenlenen VTB Ligi Süper Kupa A grubu ikinci maçında Zenit, Euroleague ekibi Partizan‘ı Nunnally’nin …