Güncel Haberler

Zenit, Kazan’ı Yenerek Süper Kupa’da Finale Çıktı

İlk kez düzenlenen VTB Ligi Süper Kupa‘da, yarı final mücadelesinde iki Euroleague takımı karşı karşıya geldi ve Zenit rakibi Unics Kazan‘ı 76-83’lük skorla yenerek adını finale yazdıran ekip oldu.

Çeyrek sonuçları:

  1. çeyrek: 23-23
  2. çeyrek: 18-23
  3. çeyrek: 16-19
  4. çeyrek: 19-18

Zenit’de Shabazz Napier 33 sayı, 4 asist ile yıldızlaşırken, Jordan Mickey 13 sayı, 4 ribaund ve Billy Baron 11 sayı ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Kazan cephesinde ise Mario Hezonja 22 sayı, 4 ribaund ile en skorer isim olurken, John Brown 12 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Isaiah Canaan 12 sayı, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Partizan, VTB Süper Kupa’ya Kuban Galibiyetiyle Başladı

Bu sezon ilk kez VTB Ligi Süper Kupası‘na lig dışından 2 takım davet edildi. Bunlardan …