Güncel Haberler

İDDİA: Simmons Yarışındaki Yeni Oyuncu Cavs Oldu

NBA‘de transferin hareketli dönemi artık sona erdi ve bir çok takım kadrolarını büyük ölçüde tamamladı.

Ama halen cevabı verilmeyen önemli bir soru var; Ben Simmons‘ın yeni adresi neresi olacak?

Takımı Philadelphia 76ers ile artık köprülerin tamamen yakıldığı ve takımdan takasını isteyen Avustralyalı yıldız için bir çok takas görüşmesi yapılsa da bir sonuca varılamamıştı.

Marc Stein’ın haberine göre ise onun için yeni bir talip var; Cleveland Cavaliers.

Bildiğiniz üzere Cavs, uzun rotasyonuna yaptığı hamlelerle genç ve potansiyelli bir rotasyon kurmuştu. Jarrett Allen ile 5 yıllık toplam 100 milyon dolar değerinde kontrat imzalamışlar, draftta Evan Mobley’i seçmişler ve son olarak da Bulls’dan takasla Lauri Markkanen’i kadrolarına eklemişlerdi.

Elbette Simmons’ı kadrolarına katabilirlerse takımın geleceği için önemli bir hamle daha atmış olacakları bir gerçek. Ellerinde 76ers’ın ilgisini çekebilecek isimler var, Sexton ve Cedi elden çıkarmak istedikleri isimler bilindiği üzere. Eğer bu pakete bir de bahsi geçen 3 genç uzundan birisini de eklerlerse bu takas gerçekleşebilir. Ama tabi öncelikle takımda düşünmedikleri yüksek bir maaşı bulunan Love’a çözüm bulmaları gerekiyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …