Güncel Haberler

RESMİ: Beşiktaş, Koç Kandemir ile Sözleşme Uzattı

Önümüzdeki sezon ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsil edecek olan ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş Icrypex, başarılı koçu ile kontrat yeniledi.

Siyah beyazlı kulüpte geçen sezondan itibaren hem koç hem de Sportif ve İdari Direktör görevlerinde bulunan koç Ahmet Kandemir‘in mevcut görevleriyle beraber 3 sezon daha takımın başantrenörü olarak devam edeceği açıklandı.

Kulüpten yapılan resmi açıklama şu şekilde:

Geçen sezon Basketbol Şubemizde, Sportif ve İdari Direktör olarak görev yapan Ahmet Kandemir, Beşiktaş Icrypex Takımımızın sezon başındaki kötü gidişatı nedeniyle sorumluluk alarak parkeye inmiş ve takımımızın sezonu iyi bir dereceyle bitirmesini sağlamıştı. Geçtiğimiz sezonki performansı nedeniyle Ahmet Kandemir’e teşekkür ediyoruz.

Ahmet Kandemir, önümüzdeki üç sezon boyunca Sportif ve İdari Direktörümüz olarak görev yapacak, aynı zamanda Beşiktaş Icrypex Takımımızın Başantrenörü unvanıyla parkede bulunmaya devam edecektir.

Kulübümüze bugüne kadar önemli hizmetler bulunan Ahmet Kandemir’e önümüzdeki dönemde başarılar diliyoruz.

Beşiktaş Basketbol Şubesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …