Güncel Haberler

Markkanen’in Yeni Adresi Cleveland Oluyor!

NBA serbest oyuncu marketinde yeni adresinin neresi olacağı en çok merak edilen isimlerden biri Lauri Markkanen‘di kuşkusuz.

Birçok takımın ilgilendiği ve gündeminde olan Fin uzunun yeni adresi ESPN’de yer alan habere göre Cleveland Cavaliers oldu. Doğu ekibi ona 4 yıllık toplam 67 milyon dolar değerinde bir kontrat verdi.

Sınırlı serbest konumda olan Markkanen uzun bir süre istediği kontratı bulamamıştı. Şimdi yapılan 3 takımlı imzala ve takasla işlemi sonrası Cavs’ın yolunu tutmuş oldu.

Takasda Cavs, Markkanen’i kadrosuna katarken, Chicago Bulls ise Derrick Jones Jr., lotarya korumalı 1.tur hakkı ve 2. tur hakkı elde etmiş oldu. Portland Trail Blazers da uzun rotasyonunu Larry Nance Jr. ile güçlendirmiş oldu.

2017 Draftı’nın 7. sırasında Chicago Bulls tarafından seçilen Markkanen, geçen sezon süre aldığı 51 maçta 13.6 sayı, %40.2 3sayı, 5.3 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …