Güncel Haberler

RESMİ: Boston, Richardson’ın Kontratını Uzattı

NBA Doğu Konferansı’nın güçlü takımlarından Boston Celtics, yeni transferlerinden Josh Richardson‘a ne kadar güvendiğini gösterdi.

2020-21 sezonunun sonunda takas ile takıma kattıkları ve henüz daha yeşil beyazlı formayı terletmemiş olan Richardson’ın kontratını bir yıl daha uzattıklarını duyurdular.

6 yıldır NBA sahnesinde boy gösteren tecrübeli guard, Dallas’dan Boston’a takaslanmadan önce 2021-22 sezonu için 11.6 milyon dolarlık kontrat için oyuncu opsiyonunu kullanmıştı.

Celtics ile sözleşmesini 1 yıl daha uzatarak 12.4 milyon dolar daha kazanacak olan Richardson, böylece gelecek iki sezonda toplam 24 milyon dolarlık kazancı garanti altına almış oldu.

Hatırlayacağınız üzere Richardson, 2017 yılında Heat ile 4 yıllık toplam 42 milyon dolar değerinde bir kontrata imza atmıştı.

Geride bıraktığımız sezon Mavs formasıyla 59 maçta görev alan skorer guard, 12.1 sayı, 3.3 ribaund, 2.6 asist istatistikleriyke katkı vermişti. Richardson, Celtics ile beraber son 4 sezonda 4. farklı takımın formasını terletmiş olacak.

Heat’den sonra hem 76ers hem de Mavs’da birer sezonluk maceralar yaşamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …