Güncel Haberler

CSKA Açıkladı: James Moskova Dönüyor Ama…

NBA‘de serbest oyuncu piyasasında kontrat bulamayan Mike James, halihazırda 2023 yazına kadar kontratı devam eden CSKA Moskova‘ya geri dönüyor!

Ancak bu yıldız oyuncunun yeni sezonda CSKA forması giyeceği anlamına gelmiyor aksine takımdan ayrı olarak bireysel şekilde çalışacağı açıklandı kulüp tarafından.

Bildiğiniz üzere geçen sezon koç Itoudis ile aralarında geçen tartışmanın ardından kadro dışı bırakılmış ve Rus kulübünden izin alarak NBA ekiplerinden Nets ile bir sözleşme imzalamıştı. Ancak CSKA ile halen kontrat fesh konusunda anlaşma sağlayamadığı için takımdan ayrı olarak bireysel antrenmalarına devam edecek NBA kontratı bulana kadar.

NBA sahnesinde 22 maça çıkan James, Nets ile sözleşmesinin bitmesinin ardından yeni bir takım arayıışında. Hatta Lakers’ın onunla ilgilendiği haberleri yer aldı yakın zamanda ABD medyasında.

CSKA ile 2 yıl daha sözleşmesi devam ediyor ve Rus ekibiyle fesih koşullarını görüşecek ama anlaşma sağlanana kadar bireysel antrenmanlara devam edecek takımdan ayrı olarak.

Kulüpten şu açıklama yapıldı konuyla ilgili:

Şu anda kulüp ve oyuncu sözleşme feshi konusunda anlaşma sağlayamadı. Bu nedenle Mike James, CSKA ile sözleşmesi olan diğer oyuncular gibi çalışmalara katılacak. Ancak Mike James takımla değil, bireysel olarak antrenmanlarını yapacak.

CSKA Moskova

James gelen

Mike James geçen sezon NBA’de Brooklyn Nets formasıyla 22 maçta görev almış ve 6.0 sayı, %34.0 3sayı, 2.2 ribaund, 3.0 asist istatistikleriyle katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …