Güncel Haberler

RESMİ: Bursaspor’un Rakiplerinden Cedevita’ya Tanıdık Uzun

7DAYS EuroCup‘da mücadele edecek olan Bursaspor’un rakiplerinden biri olan Adriyatik Ligi ekiplerinden Cedevita Olimpija, kadrosunu tanıdık bir uzunla güçlendirdiğini duyurdu.

Geçen sezon Panathinaikos forması ile izlediğimiz eski Galatasaraylı Zach Auguste ile yeni sezon için anlaştılar.

2.08 metre boyunda olan 28 yaşındaki Yunan uzun geçen sezon ESAKE’de 22 maçta ortalama 11.3 dakika süre alırken 5.0 sayı, 3.0 ribaund ve Euroleague’de ise 21 maçta ortalama 10.3 dakika sahada kalırken 4.6 sayı, 2.3 ribaund istatistikleriyle katkı vermişti. NBA Yaz Ligi’nde ise 5 maçta ortalama 14.6 dakika sahada kalırken 6.4 sayı, 5.2 ribaund, 1.0 asist ile katkı verdi ama istediği NBA kontratını bulamamıştı.

Notre Dame mezunu olan Auguste, profesyonel kariyerine ülkemizde Uşak forması ile başlamıştı. Sonrasında Panathinaikos ve Galatasaray formaları giymiş, ardından tekrar Yeşiller’e transfer olmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Kolossos Deplasmanında Zorlandı Ama Hata Yapmadı

Yunanistan Ligi kazananlar etabı 2. hafta mücadelesinde Panathinaikos konuk olduğu Kolossos karşısında zorlansa da 74-79’luk …