Güncel Haberler

RESMİ: Panathinaikos, Tecrübeli Uzun Evans ile İmzaladı (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague’de mücadele eden Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos, kadrosunu tecrübeli bir uzunla güçlendirdi.

Geçen sezon son olarak AX Armani Exchange Olimpia Milano forması ile izlediğimiz Jeremy Evans ile 1 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular.

Birleşik Amerikalı uzun hakkındaki detaylı analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.06 metre boyunda olan 34 yaşındaki tecrübeli uzun geçen sezon Euroleague’de 11 maçta ortalama 11.0 dakika süre alırken 2.8 sayı, 3.1 ribaund istatistikleriyle katkı verebilmişti.

Western Kentucky Üniversitesi mezunu olan Evans, kariyerine Utah Jaz’z’da başlamış, 2011 All-Star organizasyonunda da smaç şampiyonu olarak dikkatleri üstüne çekmişti. 2015 yazına kadar burada devam eden macerasının ardından bir sonraki sezon Dallas’a transfer olmuştu. 2016-17 sezonunda ilk kez Avrupa’ya gelen ve Khimki forması giyen Evans, sonrasında ülkemize gelerek Daçka forması giymişti. Sonrasında ise Olympiakos ve tekrar Khimki formalarını girmiş, geçen sezon ise Şubat ayında Milano’ya transfer olmuştu.

https://youtu.be/N_jIFtwSNlQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …