Güncel Haberler

İDDİA: Lakers, Veteran Uzunu ile Yolları Ayırabilir

Gelen haberlere göre Los Angeles Lakers, uzun rotasyonunda bir kayıp daha yaşayabilir.

Hatırlayacağınız üzere tecrübeli uzun Marc Gasol, 2020 yazında Lakers ile 2 yıllık 5.3 milyon dolar değerinde kontrat imzalamış, ilk sezonunda ise beklentileri verememişti. Geçen sezon ise 52 maçta görev alabildi ve 5.0 sayı, 4.1 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Olimpiyatlar’da da boy gösteren ve takımının çeyrek finalde ABD’ye elenmesinin ardından açıklamalarda bulunan Gasol, takımı ile 2021-22 sezonu için de kontratının devam ettiğini ve Lakers forması giymeye devam etmek istediğini belirtmişti.

Lakers, bu yaz uzun rotasyonundan 2 tecrübeli isim Harrell ve Drummond’u kaybederken 2000 yılında takımla beraber şampiyonluk yaşayan Howard ise kadroya yeniden eklenmişti. Ancak buna rağmen uzun rotasyonunda zayıflamış olan Lakers’ın onu bırakması beklenmiyordu.

Marc Stein’ın haberine göre tecrübeli uzunun Lakers’daki geleceği pek belli değil ve İspanyol uzunun Lakers dışında başka bir NBA takımına geçme ya da ağabeyi Pau gibi İspanya’ya dönebileceği belirtilmiş durumda.

13 sezondur NBA sahnesinde yer alan 36 yaşındaki Mark Gasol, daha önce kariyerinde Raptors ve Grizzlies formaları giymiş, 2019 yılında da takımı Raptors ile beraber şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …