Güncel Haberler

RESMİ: Utah, Erdem Can’ı Açıkladı

NBA ekiplerinden Utah Jazz, yardımcı antrenör ekibine Erdem Can‘ı eklediğini resmi olarak duyurdu.

Bildiğiniz üzere Fenerbahçe Beko, yaptığı açıklamayla koç Can ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını duyurmuş ve kendisine teşekkür etmişti.

Jazz’dan yapılan açıklamada 41 yaşındaki koçun Ankara Sümerbank ve Mülkiye’de basketbol oynadıktan sonra Türk Telekom ile Olin Edirne’nin teknik ekibine yer aldığı, sonrasında da koç Obradovic’in asistanı olarak Fenerbahçe’nin BSL’de ve Euroleague’de elde ettiği şampiyonluklara katkı yaptığı belirtildi.

Jazz, koçların Avrupa’daki tecrübelerine değer veren bir organizasyon ki başantrenör Snyder de daha önce CSKA’da asistan koçluk yapmış bir isim. Ayrıca Daçka’da daha önce oynamış olan Alex Jensen de takımın yardımcı antrenörleri arasında yer alan bir isim.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …