Güncel Haberler

Anadolu Efes Genel Direktörü Yılmaz Yeni Sezon Öncesi Açıklamalarda Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi‘nin Sinan Erdem’de gerçekleştirilen 2021-22 sezonu fikstür çekiminde Anadolu Efes‘in genel direktörü Alper Yılmaz açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon hem BSL hem de Euroleague’de Anadolu Efes olarak şampiyon olduklarını hatırlatan Yılmaz, görüşlerini şöyle dile getirdi:

Her sezonun ayrı bir hikayesi vardır ama geçen sezon istediğimiz iki kupaya da uzanmış olmanın verdiği gururla bu sezona başlayacağız. Hem ING Basketbol Süper Ligi’nde hem de EuroLeague’de son şampiyon olarak mücadele edeceğiz. Aynı zamanda şampiyonluğumuzu korumaya çalışacağız. Umarım sakatlıksız, sağlıklı, seyircili ve güzel maçlar izleyebildiğimiz bir sezon olur. Bütün takımlara başarılar diliyorum. Sonunda hak edenin şampiyonluğa ulaştığı, çekişmeli, tamamlanabilen bir sezon olsun.

AA

Lacivert-beyazlı kulübün genel direktörü, geçen sezonki kadroyu koruduklarını belirterek, “Bu sezon Türkiye Kupası’nı da oynayabileceğiz. Anadolu Efes olarak hem Türkiye Kupası’nı hem de ING Basketbol Süper Ligi’ni kazanmak hedeflerimizin arasında. Umarım mutlu sona ulaşırız. EuroLeague’de de şampiyon takımın hedef küçültmesi beklenemez. Hedefimiz öncelikle play-off, sonra Final Four, ardından da Avrupa şampiyonluğu. Kadromuzu büyük ölçüde koruyabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. EuroLeague; her maçı birbirinden zorlu geçen, çok iyi takımların olduğu Avrupa’nın en iyi ligi. Bu organizasyonda gidebileceğimiz kadar en yukarı gidip, ülkemize aynı gururu yeniden yaşatmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …