Güncel Haberler

CSKA Başkanı Vatutin: “Son Transferimiz İçin NBA Marketini Takip Ediyoruz.”

Turkish Airlines Euroleague‘de mücadele eden VTB Ligi şampiyonu CSKA Moskova, kadrosuna bir ekleme daha yapmak istiyor.

Sezon hazırlıklarına bu hafta başkayan CSKA’da başkan Vatutin kadroya bir takviye daha yapmak istediklerini ve bunun için de NBA pazarını yakından takip ettiklerini belirtti.

Rus devinin başkanı ülkesinin haber ajanslarından Sport Express’e kendisine yöneltilen transfer konuları hakkında açıklamalar yaptı:

Hem EuroLeague hem de VTB için kadromuzda 1 oyunculuk daha yer var. Yıllardır ilk kez sezon öncesi hazırlıklarına tamamlanmamış bir kadroyla başlıyoruz. NBA marketini yakından takip ediyoruz. Şu anda fazla bir hareketlilik yok. Bu yüzden hamle yapmamızı ihtimal dışı bırakmıyorum. Acelemiz yok, seçeneklerimizi değerlendiriyoruz.

Sport Express & Eurohoops

Vatutin bu açıklamalarında büyük olasılıkla Kevin Pangos‘u işaret ediyor. Bildiğiniz üzere Kanadalı oyun kurucunun Zenit ile kontratı sona ermiş ama kendisine Euroleague’den gelen teklifleri şimdilik geri çevirerek NBA kontratı kovalayacağını söylemişti. Ancak şuana kadar somut bir gelişme olmadı ve tekrar Euroleague’e dönme ihtimali giderek artıyor. CSKA onu uzun süredir bekliyor ve mutlu sona ulaşmalarına az kaldı demek yanlış olmayacaktır.

Zaten Haziran ayında çıkan haberlerde de Rus ekibi ile Pangos’un prensipte anlaştığı ancak Eylül ayının ortasına kadar NBA çıkış hakkı bulunmasından dolayı resmi açıklamanın gelmediği belirtilmişti ki son gelen haberlerde Partizan’ın da onunla görüşmeleri sürdürdüğü belirtiliyor Avrupa’daki çeşitli kaynaklara göre.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …