Güncel Haberler

İDDİA: Lakers, Thomas ile İlgileniyor

NBA‘de yaz döneminin en aktif takımlarından biri olan Los Angeles Lakers, yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Westbrook’u takasla kadroya katıp Büyük Üçlü’yü oluşturan Lakers, serbest oyuncu piyasasında da özellikle tecrübeli isimleri tercih ederek önemli eklemeler yapmıştı.

Ancak Lakers henüz hamlelerini tamamlamış değil, kadrolarında halen bir kaç boş koltuk var ve bunlardan biri için hedefledikleri isim ise Marc Stein’ın haberine göre tecrübeli oyun kurucu Isaiah Thomas. Hatırlayacağınız üzere 2017-18 sezonunda da onu Lakers forması ile izlemiştik.

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir süredir NBA’den uzak kalmak zorunda kalan Thomas, geçtiğimiz günlerde Pro Am maçında sahaya çıkmış ve tam 81 sayı üreterek “halen buradayım ve hazırım” mesajını vermişti NBA takımlarına.

32 yaşındaki Thomas, son olarak geçen sezon Pelicans forması giymiş ve NBA sahnesinde sadece 3 maça çıkabilmişti. Ortalama 16.1 dakika sahada kalan tecrübeli guard, 7.7 sayı, 1.3 ribaund, 1.3 asist ile katkı verebilmişti.

10 yılık NBA kariyerinde tam 8 farklı takımın toplam 528 maçta formasını giyen Thomas, 18.1 sayı, 2.5 ribaund, 4.9 asist kariyer ortalamalarına sahip.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …