Güncel Haberler

Haslem, 19. Sezon İçin Miami ile Yeniden Kontrat İmzaladı

NBA Doğu Konferansı ekiplerinden Miami Heat, önemli bir vefa örneği gösteriyor.

The Athletic’in haberine göre emektar uzun Udonis Haslem‘in kontratını 1 yıl daha uzattılar.

NBA’deki aktif oyuncular arasında en tecrübeli isimlerden biri olan 41 yaşındaki Haslem, son yıllarda sürekli emekliliği gündeme gelse de bir türlü koç Spoelstra ve Miami’nin vazgeçemediği isimlerden biri. Bunun temel nedeni ise takımda aktif bir rolü olmasa da soyunma odasında yarattığı olumlu hava ve genç oyuncular üstündeki liderlik rolü.

Miami ile 19. sezonuna girecek olan Haslem, 3 şampiyonluk kazanmıştı. Geçen sezon ise sadece 1 maçta forma giydiğini hatırlatalım.

Florida çıkışlı tecrübeli uzun, NBA’de Miami dışında başka bir takımda forma giymedi ve 18 yıllık kariyeri boyunca toplam 859 maçta ortalama 25.1 dakika süre alırken 7.6 sayı, 6.7 ribaund ortalamalarıyla mücadele ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …