Güncel Haberler

RESMİ: Daçka’nın Rakibi Holon’dan Uzun Eklemesi

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Daçka ile aynı grupta yer alacak olan İsrail Winner Ligi temsilcisi Hapoel Holon, uzun rotasyonuna takviye yaptı.

Geçen sezon Slam Stal Ostrow ile şampiyonluğa ulaşmış olan Mark Ogden ile 1+1 yıllık kontrat imzaladıklarını açıkladılar.

2.08 metre boyunda olan 27 yaşındaki Birleşik Amerikalı uzun, geçen sezon şampiyonluğa ulaştıkları Polonya Ligi’nde 22 maçta ortalama 20.2 dakika sahada kalırken 8.8 sayı, %33.3 3sayı, 6.3 ribaund, 1.0 asist ve final oynadıkları Europe Cup’da ise 7 maçta ortalama 19.9 dakika sahada kalırken 7.1 sayı, 6.1 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Dixie State çıkışlı olan ve hem 4 hem de 5 numarada görev alabilen Ogden, kariyerine Lüksemburg’da başlamış sonrasında Gürcistan, G-League, Almanya maceralarının ardından Ocak 2021’de Ostrow ile imzalamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …