Güncel Haberler

Euroleague, Üçüncülük Maçı Yerine EuroCup Finali Oynatmayı Düşünüyor!

2021-22 sezonu Turkish Airlines Euroleague Final Four organizasyonunda önemli değişiklikler görebiliriz.

Eurohoops ve ONE’da yer alan habere göre Euroleague yönetimi Final Four haftasonunda oynanan üçüncülük maçı yerine 7DAYS EuroCup‘ın final maçını koymayı düşünüyor.

Ancak konu henüz sadece fikir aşamasında, yönetim kendi içerisinde görüşmelerini sürdürüyor.

Bildiğiniz üzere Final Four’da ilk maçları yani yarı finalleri kaybeden ekipler üçüncülük maçı için final öncesi karşılaşıyorlar ama kazanan takıma herhangi bir madalya ya da kupa verilmiyor.

Üçüncülük maçları hakkında daha önce bir çok oyuncu da eleştiri de bulunmuş, bu maçın gereksiz olduğunu dile getirmişlerdi.

2022 Final Four organizasyonu daha önce açıklandığı üzere Almanya’nın başkenti Berlin’de Mercedes Benz Arena’da oynanacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …