Güncel Haberler

RESMİ: Galatasaray, Kaptan Göksenin ile Kontrat Yeniledi

Gelecek sezon ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsil etmeye devam edecek olan ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray, ilk hamlesini iç transferde yaptı.

2008-09 sezonundan bu yana sarı kırmızılı formayı giyen takım kaptanı Göksenin Köksal ile 2+1 yıllık yeni bir kontrat imzaladıklarını duyurdular.

1.96 metre boyunda olan 30 yaşındaki tecrübeli kanat oyuncusu geçen sezon BSL’de 29 maçta ortlama 26.0 dakika süre alırken 6.7 sayı, %34.1 3sayı, 3.3 ribaund, 1.9 asist ve BCL’de ise 5 maçta ortalama 21.0 dakika sahada kalırken 4.4 sayı, %28.6 3sayı, 2.0 ribaund, 2.2 asist, 1.4 top çalma istatistikleri ile katkı vermişti.

Kulüpten yapılan resmi açıklama şu şekildeydi:

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızda kaptan Göksenin Köksal ile 2+1 yıllık yeni sözleşme imzalandı.

Galatasaray’da kalmaktan dolayı yaşadığı mutluluğu dile getiren kaptan şunları söyledi:

‘’Uzun süre kaptanlığını yaptığım yuvam Galatasaray ile sözleşmemi yenilemekten gurur duyuyor, bana olan güven ve desteklerini sonuna kadar hissettiren Büyük Galatasaray camiasına teşekkürlerimi sunuyorum. Kurulacak yeni takımımızla birlikte iyi bir kimya yakalamak ve hem lig hem Avrupa Kupaları’nda hedeflenilen yerlere ulaşabilmek için her zaman olduğundan çok daha fazla çalışacağız. Biz gücümüzü armamızdan ve taraftarımızdan alıyoruz. Dolayısıyla taraftarımızın yokluğu bizleri olumsuz etkiliyor. Geçtiğimiz sezon yaşanılan hayal kırıklıklarının izlerini sildiğimiz ve çok özlediğimiz taraftarımızla birlikte nice başarılara ve zaferlere koşacağımız yeni bir sezon olmasını diliyorum.’’

Kaptanımız Göksenin Köksal’a sarı kırmızılı forma altında başarılarla dolu sezonlar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …