Güncel Haberler

RESMİ: Galatasaray’ın Yeni GM’i Turgay Zeytingöz

Gelecek sezon ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsil edecek olan ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray, yönetimdeki yeni kadrosunu açıklamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Kerem Tunçeri’yi genel direktör olarak açıklamışlardı, şimdi de ona bağlı olarak genel menajer pozisyonunda çalışacak ismi, Turgay Zeytingöz‘ü duyurdular.

Kulüpten yapılan resmi açıklama şu şekildeydi:

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızda genel menajerlik görevine Turgay Zeytingöz getirildi.

Turgay Zeytingöz, profesyonel basketbol kariyerini tamamladıktan sonra lisans eğitimini Gazi Üniversitesi’nde aldı. Selçuk Üniversitesi’nde Spor Yöneticiliği yüksek lisansını tamamlayan Zeytingöz, 2011-2017 yılları arasında Ümit Milli Basketbol Takımında menajerlik yaptı. Görev süresi boyunca bir Avrupa Şampiyonluğu, iki kez Avrupa üçüncülüğü yaşadı. 2010 yılında eş zamanlı olarak Banvit Basketbol Kulübü’nde göreve başladı. 10 yıl süren Banvit kariyerinde Türk basketboluna sayısız genç oyuncu yetiştirilmesine katkıda bulundu. Bandırma Kırmızı ile TBL şampiyonluğu, A Takım’da ise Basketbol Şampiyonlar Ligi finali, Türkiye Kupası şampiyonluğu ve Türkiye Ligi finali başarıları kazandı.

Turgay Zeytingöz’e yeni görevinde başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …