Güncel Haberler

İDDİA: Philadelphia’da Hedef Damian Lillard!

NBA Doğu Konferansı’nın güçlü ekiplerinden biri olan Philadelphia 76ers‘ın gündemindeki süper yıldız belli oldu.

Bilindiği üzere 76ers, takımın All-Star guardı Ben Simmons ile yollarını ayırmak istiyor. Bu ayrılıkla beraber asıl hedeflerinin farklı olduğu da anlaşıldı.

The Athletic’in haberine göre Simmons’u gönderip yeni sezon öncesi Portland Trail Blazers‘ın süper yıldızı Damian Lillard‘ı kadrolarına katmak istiyorlar. GM Morey geçen sezon kadroya Harden’ı dahil etmek istemişti ama başaramamıştı, şimdi de gündemde bir başka süper yıldız Lillard var.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Simmons’ın 76ers’ın yetkilileri hatta takım arkadaşları ile bile irtibatı kestiği haberleri basında yer almıştı. Sixers ise haklı olarak ona karşılık 1. tur draft hakkı ve bir All-Star oyuncu talep ediyor.

Diğer taraftan ABD basınında uzun bir süredir Blazers yıldızı Lillard’ın yönetimden takasını istediği haberleri yer almış ancak skorer guard bu iddiaları yalanlamıştı.

31 yaşındaki tecrübeli yıldız, kariyerinde 6 kez All-Star seçilmiş, 1 kere sezonun en iyi beşi ve 4 kere de sezonun en iyi 2. beşinde yer almıştı. Ayrıca geçtiğimiz günlerde ABD milli takımı ile beraber Tokyo Olimpiyatları’nda altın madalya kazanmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …