Güncel Haberler

Alperen Double-Double ile Houston’ı Galibiyete Taşıdı (Şehmus süre almadı)

NBA Yaz Ligi Las Vegas ayağı maçında iki temsilcimizin takımı karşı karşıya geldi. Houston Rockets, rakibi Cleveland Cavaliers‘ı 84-76’lık skorla yenmeyi başardı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Houston’ın çaylaklarından, 19 yaşındaki milli oyuncumuz Alperen Şengün 27 dakika süre alırken 3-9 2sayı, 9-14 s.atış isabetleriyle 15 sayı üretirken 15 de ribaund toplayıp double-double yaptı, istatistiklerine 3 asist, 4 blok da ekledi. 2. sıradan seçilen Jalen Green de 23 sayı, 4-9 3sayı, 5 ribaund, 2 asist ile etkili bir performans sergiledi. Takımın genç isimlerinden Kenyon Martin Jr. 17 sayı, 3-8 3sayı, 3 ribaund ve bir diğer çaylak Josh Christopher da 13 sayı, 0-4 3sayı, 5 ribaund, 4 asist ile galibiyete katkı verdiler.

Cavs cephesinde ise Isaac Okoro 17 sayı, 2-6 3sayı, 3 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Lamar Stevens 15 sayı, 9 ribaund, 2 asist, 2 blok ve çaylak Evan Mobley 12 sayı, 5 ribaund, 3 blok ile diğer direnen isimler oldular. Bir diğer milli oyuncumuz Şehmus Hazer ise koçun tercih etmediği ve süre alamayan isimlerden oldu.

https://youtu.be/NLqBccXBpMs

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Houston, Davis’siz Lakers’ı Ezdi Geçti! (Alperen 19 sayı)

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Houston Rockets konuk ettiği Davis’den yoksun olan Los Angeles Lakers‘ı 94-129’luk …