Güncel Haberler

NBA Oyuncular Birliği’nin Yeni Başkanı McCollum Oldu

NBA Oyuncular Birliği’nin yeni başkanı açıklandı.

NBA Oyuncular Birliği‘nde 8 yıldır görevde olan Chris Paul’un başkanlık dönemi sona erdi ve 4 yıllık yeni dönem için Portland Trail Blazers‘ın yıldızı C.J. McCollum‘ın yeni başkan olarak seçildiği duyuruldu.

1954’den bu yana aktif olarak görevini sürdüren Oyuncular Birliği’ne 2013 yılından bu yana Phoenix Suns’ın yıldız oyun kurucusu Chris Paul başkanlık ediyordu. 2025’e kadar ise başkanlık görevini McCollum sürdürecek.

Paul’den önce ise 2006-13 döneminde görevi Los Angeles Lakers’ın o dönemli tecrübeli isimlerinden Derek Fisher yürütüyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …