Güncel Haberler

Durant, Diğer Ülkelerle Makas Kapandı Eleştirilerine Net Cevap Verdi!

2020 Tokyo Olimpiyatları final maçında Fransa’yı yenerek altın madalyaya ulaşan ABD‘nin süper yıldızı Kevin Durant, kendilerine yapılan eleştirilere dair iddialı açıklamalarda bulundu.

ABD’nin üst üste 4. Olimpiyat altın madalyasını kazanmasında takıma liderlik eden isim ise turnuva boyunca Durant’di kuşkusuz. Hem çeyrek final hem de yarı final maçlarında takımının en skorer ismi olan yıldız forvet, Çekya ile oynana grup maçında ürettiği sayılarla da ABD’nin Olimpiyatlar tarihindeki en çok skor üreten ismi olmuştu toplamda.

Durant, final maçında da çeyrek final ve yarı final maçlarındaki performansına kaldığı yerden devam etti, karşılaşmayı 29 sayı, 6 ribaund ile tamamlayarak takımının yine en skoreri oldu ve kendi adına üst üste 3. kez Olimpiyat altın madalyasını da boynuna asmış oldu.

Final maçının ardından şahsi Instagram hesabından canlı yayın açan süper yıldız, ABD milli takımına turnuva boyunca yapılan eleştirilere cevap verdi:

Herkes bizim kaybedeceğimizi düşünüyordu. Güç sıralamalarında bizi Slovenya’nın arkasından 4. sıraya koydular. Hadi ama. Diğer ülkelerle makasın kapandığını söylediler. Ciddi olamazsınız. Bu yeteneğin eşi benzeri yok. Altın madalyayı kazanmamıza katkıda bulunan herkese teşekkür etmek istiyorum.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Büyükçekmece’yi Uzatma Sonunda Geçti

Ankara’da düzenlenen 2. Yalçın Efes Turnuvası’nın üçüncülük maçında Beşiktaş Emlakjet rakibi Onvo Büyükçekmece‘yi uzatma sonunda …