Güncel Haberler

Boston, Schröder’i Kadrosuna Katmak İstiyor

NBA Doğu Konferansı ekiplerinden Boston Celtics, yeniden yapılanma çalışmalarına devam ediyor ve ana hedeflerinden biri de oyun kurucu açıklarını kapatmak.

Bleacher Report’un haberine göre gündemlerindeki isim Los Angeles Lakers ile sözleşmesi sona eren ve sınırsız serbest kalan Dennis Schröder.

Serbest oyuncu transfer döneminde 4. gün geride kaldı ve Alman oyun kurucu halen bir takımla anlaşamadı.

Hatırlayacağınız üzere geçen sezon Thunder’dan Lakers’a takas olduktan sonra kendisine önerilen 4 yıllık toplam 84 milyon dolar değerindeki kontratı reddetmişti ve serbest oyuncu pazarında da 100 milyon dolarlık bir kontrat peşinde olduğu biliniyor.

Ancak Lakers ile geçen sezon gösterdiği performansın hayal kırıklığı yarattıuğı da bir gerçek, bu nedenle de şuana kadar istediği teklifi bulamadı. Takımların hamlelerine devam etmeleriyle maaş bütçeleri de daralmaya başladı, ona bu rakamı önerebilecek bir çıkacak gibi görünmüyor.

Celtics ona henüz somut bir teklif iletmedi ancak Schröder’in beklediği rakamları önermeleri pek mümkün görünmüyor.

27 yaşındaki Alman oyun kurucu geçen sezon Lakers forması ile 15ç4 sayı, 3.5 ribaund, 5.8 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …