Güncel Haberler

Lakers, Koç Vogel ile Yeni Kontrat İmzaladı

NBA Batı Konferansı’nın iddialı ekiplerinden Los Angeles Lakers, takımı bir önceki sezon şampiyonluğa taşıyan koç Frank Vogel ile nikah tazeledi.

Serbest oyuncu piyasasının en aktif takımlarından biri olan Lakers, bir imzayı da teknik kadroda attı. Kontratının son senesine giren koç Vogel ile yeni bir sözleşme imzaladıklarını açıkladılar.

Lakers kariyerindeki normal sezon maçlarında 94-49 gibi iyi bir galibiyet oranına sahip olan Vogel’ın play-off karnesi de 18-9 ile iyi durumda. Ayrıca Lakers savunmasında yaptığı geliştirmeler sayesinde artık ligin bu alandaki en iyi takımlarından biri konumundalar. Geçen sezon ise takımın 2 süper yıldızı Lebron ve Davis’in yaşadığı sakatlıklar Lakers’ın play-off ilk turunda Suns’a elenmesine neden olmuştu.

Kulüpten yapılan açıklamada Vogel’in yeni kontratına dair bilgilere yer verilmedi.

48 yaşındaki Vogel daha önce Indiana ve Orlando’yu çalıştırmış, Lakers’da ilk sezonunda kariyerinin ilk şampiyonluğuna uzanmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …