Güncel Haberler

Igoudala, Tekrar Warriors Forması Giyecek

NBA serbest oyuncu piyasasında yer alan tecrübeli isimlerden Andre Iguodala geleceği ile ilgili kararını verdi.

Bir çok takımın ilgi gösteriği Iguodala New York Times’ın haberine göre eski takımlarından Golden State Warriors ile sözleşme imzalayacak. 37 yaşındaki forver, kariyerini burada tamamlamak istiyor.

Tecrübeli oyuncu, Warriors‘a dönüşüyle ilgili yaptığı açıklamada, “Bu takımda bir efsanenin oluşumuna tanıklık ettim. Ödüller, başarılar kazandım, birçok kez şampiyon oldum. En yakın takım arkadaşlarım buradaydı. Buraya geri dönüp kariyerimi noktalama fırsatına sahip olacağımı kim tahmin edebilirdi? Burada kariyerimi bitirme şansı özel bir şey.” sözlerini söyledi.

Son 2 sezonda Miami Heat formasını giyen Igoudala, takımın kontratındaki opsiyonu kullanmamasıyla birlikte serbest kalmıştı. 37 yaşındaki oyuncu Golden State Warriors formasıyla 2015, 2017 ve 2019 yıllarında 3 şampiyonluk kazanmıştı. Andre Iguodala, 2015 yılında NBA Finaller MVP’si ödülünü de kazanmayı başarmıştı.

Iguodala, geçen sezon oynadığı Heat formasıyla çıktığı 44 maçta 4.4 sayı – 3.5 ribaund – 2.3 asist ortalamaları yakalamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …