Güncel Haberler

Toronto, Eski Uşaklı Birch’i Takımda Tutuyor

NBA Doğu Konferansı ekiplerinden Toronto Raptors, iç transferde ayrılıklardan sonra bu kez imzalara başladı.

Daha önce ülkemizde Uşak formasını terletmiş olan Khem Birch ile yeni bir kontrat konusunda anlaştılar. ESPN’in haberine göre taraflar 3 yıllık toplam 20 milyon dolar değerindeki kontrat konusunda anlaştılar.

Birch geçen sezona Orlando forması ile başlamış, Nisan ayında serbest kaldıktan sonra ise Toronto ile anlaşmış ve sezonu burada tamamlamıştı. 2 takımda toplam 67 maça çıktığı sezonda 7.2 sayı, 5.8 ribaund, 1.3 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

2017 yazında adım attığı NBA’de 3.5 sezon Orlando ve yarım sezon Toronto formalarını terleten 28 yaşındaki Birch, toplamda 207 maça çıkarken 5.4 sayı, 4.7 ribaund, 1.0 asist ortalamaları tutturmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …