Güncel Haberler

Charlotte, Oubre Jr.’ı Kadrosuna Kattı

NBA‘de yeniden yapılanma sürecine gire Doğu ekiplerinden Charlotte Hornets, kadrosuna değerli bir ekleme yaptı.

Serbest oyuncu piyasasının sessiz takımlarından biri olan Hornets, The Athletic’in haberine göre Kelly Oubre Jr. ile 2 yıllık toplam 26 milyon dolarlık kontrat konusunda anlaşma sağladı.

25 yaşındaki skorer forvet, 2019-20 sezonunda Suns’da sergilediği performans ile dikkatleri üstüne çekmiş, geçen sezon ise Golden State Warriors’da inişli çıkışlı bir performans sergilemişti. 55 maçta görev alan Oubre Jr., 15.4 sayı, 6.0 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Kansas çıkışlı olan forvet, 2015 draftında 15. sıradan Hawks tarafından seçilmişti. Ama sonrasında Washington’a takaslandı ve NBA kariyerine burada başladı. 3 sezonun ardından Suns’a gitti sonra tekrar Washington’a döndü ve 2019 yazında tekrar Suns’a transfer oldu. Geçen sezonu ise Warriors’da geçirmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …