Güncel Haberler

RESMİ: Partizan, NBA’den Uzun Transferi Yaptı (Analiz)

Koç Obradovic’i takımın başına getirerek hem 7DAYS EuroCup hem de Adriyatik Ligi‘nde en güçlü şampiyonluk adaylarından biri konumuna gelen Partizan, yeni uzun transferini de NBA’den yaptı.

Son 3 sezondur Golden State Warriors forması giyen ve geçtiğimiz günlerde serbest kalan Alen Smailagic ile 3 yıllık kontrat imzaladılar.

Genç Sırp uzun hakkındaki analizimi ve Avrupa basketboluna uyumu hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce detaylı şekilde BURADA paylaşmıştım.

Henüz 20 yaşında olan 2.08 metre boyundaki Smailagic, 2019 draftında 2. tur 39. sırada Warriors tarafından seçilmişti. Geçen sezon Warriors ile sadece 14 maçta ortalama 5.9 dakika süre alabilmişti. G-League’de ise 12 maçta ortalama 18.8 dakika süre alırken 8.7 sayı, 5.0 ribaund, 1.8 asist istatistikleri ile mücadele etti. Özetle NBA sahnesi için henüz çok ama çok ham olduğunu gördük.

Alen Smailagic Kimdir?

Smailagic, 18 Ağustos 2020 yılında Belgrad yani Sırbistan’da doğdu. Smailagic, basketbola memleketi olan Beko kulübü ile başladı. 2012 yılında gençlik sistemine katıldı. 2017-18 sezonunda, Smailagic, Beko için Gençler Ligi’nde oynadı ve 19 maçta maç başına 21.7 sayı, 11.1 ribaund ve 1.9 blok ortalamaları tutturdu. Genç Sırp Ligi MVP’si seçildi.

2.08 m boyunda, 98 kilogram olan oyuncu Partizan Belgrade takımında atık yer alıyor ve bu takımda 3 sene daha yer alacak. NBA maçlarını izlerken kuponunuzda bu oyuncunun performansını da hesaplayarak hazırlayın. Ayrıca şans oyunlarında şansınızı denemek istiyorsanız hemen Discount Casino sitesine giriş yapın. Kayıp yaşamaya son veren site herkese kazandırıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …