Güncel Haberler

Ömer Faruk, Miami’den Kontratı Kaptı!

Milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven, mücadele ettiği NBA Yaz Ligi’nde sergilediği başarılı performansların ödülünü kaptı.

ESPN’in haberine genç uzun, geçen sezon play-off öncesi kısa dönem kontratla anlaştığı ama hiç formasını giyemeden serbest kaldığı, şuan için ise Yaz Ligi’nde formasını giydiği Miami Heat‘den 2 yıllık kontrat kapmayı başardı.

23 yaşındaki pivot, Yaz Ligi’nde şuana kadar çıktığı 2 maçta 26.0 sayı, 13.5 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

Georgetown çıkışlı Ömer, 2020 draftında herhangi bir takım tarafından seçilmemişti. Sonrasında da sezonu G-League ekiplerinden OKC Blue’da geçirmiş burada ortalama 21.2 dakika süre alırken 15.2 sayı, %38.1 3sayı, 9.4 ribaund, 1.5 asist, 1.4 blok istatistikleri ile mücadele etmişti.

Milli takımımızın Olimpiyat elemelerinde de 3 maçta görev almış, ortalama 13.0 dakika sahada kalırıen 5.3 sayı, 4.0 ribaund ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …