Güncel Haberler

Şampiyon Milwaukee’den Tecrübeli Guard Takviyesi

NBA‘in son şampiyonu Milwaukee Bucks, serbest oyuncu piyasasında kadrosuna tecrübeli bir guard takviyesi yaptı.

2020-21 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Doğu temsilcisi yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için çalışmaya devam ediyor. The Athletic’in haberine göre tecrübeli oyun kurucu George Hill ile 2 yıllık toplam 8 milyon dolar değerinde bir kontrat konusunda anlaşmaya vardılar.

Geçen sezona Thunder’da başlayan ve sonrasında Philadelphia 76ers’a takaslanan ve 16 maçta görev alıp 6.0 sayı, 2.0 ribaund, 1.9 asist istatistikleri ile katkı veren 35 yaşındaki Hill, 2018-19 sezonunda da Milwaukee formasını terletmişti.

13 yıllık kariyeri boyunca tam 8 farklı takımın formasını terleten Hill, toplamda çıktığı 815 maçta 11.0 sayı, 3.1 ribaund, 3.2 asist ortalamaları yakalamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Orlando, Evindeki İlk Maçta Cleveland’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı 121-83 …