Güncel Haberler

RESMİ: Monaco, Beklenen Hall Hamlesini Gerçekleştirdi (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague‘de 7DAYS EuroCup şampiyonu olarak boy gösterecek olan Fransa Betclic ELITE Pro A temsilcisi AS Monaco, yeni uzununu açıkladı.

Geçen sezon Orlando Magic forması ile izlediğimiz genç uzun Donta Hall ile 1 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular.

Birleşik Amerikalı uzun hakkındaki detaylı analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.08 metre boyunda olan 23 yaşındaki Hall, geçen sezon NBA’de 13 maçta ortalama 13.8 dakika sahada kalırken 5.6 sayı, 4.8 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti. G-League’de ise iki farklı takımda toplam 12 maç yaptı ve 26.1 dakika süre alırken 10.1 sayı, 8.3 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Alabama çıkışlı olan Hall, ilk kez ülkesinin dışına çıkacak. Genç uzun, G-League’de Grand Rapids Drive, Ignite ve Raptors 905, NBA’de ise Detroit Pistons, Brooklyn Nets ve son olarak Magic formalarını terletmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …