Güncel Haberler

Curry: “5 Yıl Daha Buradayım ve Kazanmak İstiyorum!”

Yoluna Golden State Warriors ile devam edecek olan Stephen Curry‘nin tek isteği ve hedefi kazanmak!

Takımı ile 5 yıllık yeni bir kontrat imzalayan süper yıldız açıklamalarda bulundu.

Keskin şutör, bu yeni kontratıyla beraber toplam 215 milyon dolar kazanacak ve hem yıllık en çok maaş olan oyuncu olarak, hem de kariyerinde iki kez 200 milyon ve üstünde kontrat kapabilen ilk oyuncu olarak NBA tarihine geçmiş oldu.

İmzaladığı yeni kontrat hakkındaki görüşlerini paylaşan Curry şu ifadeleri kullandı:

Son 12 yılda yaşananlara baktığımız zaman şu anda olduğum yerden çok mutluyum. Takım olarak şampiyonluk penceremizi genişletmek istiyoruz. 5 yıl daha Warriors‘ta oynarsam 38 yaşıma geleceğim. Bu da kariyerimle alakalı koyduğum hedefleri başaracağım anlamına geliyor.

Eurohoops

Daha sonra Golden State’in 2021 NBA Draftı’nda yaptığı seçimler hakkında da konuşan Curry, “Bütün seçimlerimizi çok beğendim. Onları erkenden takıma adapte edip geliştirme şansımız var.” yorumunu yaptı.

Warriors’ın organizasyon olarak kazanma hedefine olan bağlılığı hakkında da konuşan Curry, “Organizasyon olarak çabalıyoruz. Sadece şampiyonluk tartışmalarda olmak yeterli değil. Eğer herkes bu düşünceye sahip olmazsa bir sorun var demektir. Eğer durum böyle olsaydı 5 yıllık anlaşma imzalamazdım. Kazanmak için buradayım.” açıklamalarını yaptı.

Yakın arkadaşı, bir diğer keskin şutör Klay Thompson’ın sakatlıktan dönerek gelecek sezon takımdaki yerini alması ile beraber Batı’nın iddialı takımlarından biri olacakları kesin. Geçen sezon MVP adaylarından biri olarak gösterilen ve müthiş performanslara imza atan Curry liderliğinde yine çok can yakarlar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …