Güncel Haberler

Atlanta, Collins ile Yeni Kontrat İmzalıyor

NBA‘de Doğu Konferansı finaline çıkarak beklentilerin çok üstünde bir başarı elde eden Atlanta Hawks, yeni sezon öncesi iç transfer önemli bir hamle yaptı.

Kontratı sona eren ve sınırlı serbest statüsüne geçen John Collins ile ESPN’in haberine göre yeniden anlaştılar ve 5 yıllık toplam 125 milyon dolar değerinde kontrat imzalayacaklar. Kontratın son senesinde ise oyuncu opsiyonu yer alacak.

Collins diğer takımların da serbest oyuncu piyasasında yakından ilgilendiği bir uzundu kuşkusuz.

23 yaşındaki genç uzun geçen sezon 63 maçta görev alırken 17.6 sayı, %39.4 3sayı, 7.4 ribaund, 1.2 asist istatistikleri ile mücadele etmiş, çok yönlü bir uzun olduğunu tekrar hatırlatmıştı adeta.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …