Güncel Haberler

Paul, Beklendiği Gibi Suns ile Devam Dedi

NBA serbest oyuncu piyasasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Chris Paul, sürpriz bir karar vermedi.

Hatırlayacağınız üzere yıldız oyun kurucu, geçtiğimiz günlerde kontratının son senesindeki 45 milyon dolarlık oyuncu opsiyonunu kullanmayacağını açıklamıştı.

Yahoo Sports’un haberine göre Phoenix Suns ile Paul 4 yıllık toplam 120 milyon dolarlık yeni bir kontrat konusunda anlaşmaya vardılar.

36 yaşındaki tecrübeli maestro, Suns ile geçirdiği ilk sezonda takımını NBA finaline kadar taşıyarak fark yaratan bir yıldız olduğunu tekrar hatırlatmıştı herkese.

Paul, geçen sezon Suns formasıyla 70 maçta boy göstermiş, 16.4 sayı, 4.5 ribaund, 8.9 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

15 yıllık NBA kariyerinde, 4 kere sezonun en iyi beşine, 7 kere en iyi savunma beşine seçilen Paul, 11 kez de All-Star olmayı başarmıştı. 1090 NBA maçında 18.3 sayı, 4.5 ribaund, 9.4 asist, 2.1 top çalma istatistikleriyle mücadele etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …