Güncel Haberler

Utah’dan Tecrübeli Guardına Yeni Kontrat

NBA Batı Konferansı’nın güçlü ekiplerinden Utah Jazz, iç transfer önemli bir hamleye imza attı.

The Athletic’in haberine göre tecrübeli oyun kurucu Mike Conley ile 3 yıllık toplam 72.5 milyon değerinde yeni bir kontrat imzaladılar.

33 yaşındaki yıldız oyun kurucunun kontratı bu yaz sona ermişti ve serbest kalıyordu. Son kontratında yıllık 30.5 milyon dolar kazanıyordu. Böylece yeni kontratında maaşından yaklalık 6 milyon dolar yıllık ferakat etmiş oldu.

Conley takımının normal sezonu NBA lideri olarak tamamlamasında önemli rol oynamış ve geçtiğimiz sezon yer aldığı 51 maçta 16.2 sayı, 3.5 ribaund, 6.0 asist istatistiskleriyle mücadele etmişti.

Jazz’daki 2. sezonunu geçiren Conley,i 13 yılkık bir kariyere sahip ve çıktığı 886 maçta 14.9 sayı, 3.0 ribaund, 5.7 asist, 1.4 top çalma istatistikleri ile mücadele etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …