Güncel Haberler

Miami’nin Lowry İçin Önereceği Takas Paketi Belli Oldu!

NBA‘de takımlar 2 Ağustos’dan itibaren resmi olarak transfer görüşmelerine başlayabilecekler artık.

Bu noktada da piyasanın önemli isimlerinden biri olan Kyle Lowry hakkında da bir çok senaryo gündeme gelmiş durumda.

Ancak ESPN’de yer alan habere göre her ne kadar 3 takım daha onun için çok istekli olsa da bir adım öne çıkan takım Miami Heat. Haberin detaylarında Heat’in bir imzala-takasla senaryosunu Toronto Raptors‘a önereceği, bu pakete de Goran Dragic ile Precious Achiuwa‘yı dahil edeceği belirtilmiş durumda.

76ers, Mavericks ve Pelicans, Heat dışında tecrübeli guard ile ilgilenen ekipler. Lakers da ilgileniyordu ama onlar Westbrook takasıyla yıldız guard koltuğunu doldurdular zaten.

Geride bıraktığımız sezon sakatlıkların da etkisiyle sadece 46 maçta görev alabilen Lowry, 17.2 sayı, 5.4 ribaund, 7.3 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. 2019 NBA şampiyonluğunun kazanılmasında da Raptors’ın en önemli parçalarından biriydi. Tecrübeli guardın kariyer ortalamaları ise 960 maçta 14.9 sayı, 4.4 ribaund ve 6.2 asist.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …