Güncel Haberler

Brooklyn’den Yeni Kontrat Alamayan James Serbest Kaldı!

CSKA’nın eski yıldızı Mike James, sınırsız serbest oyuncusu statüsünde NBA‘de kontrat arayacak.

Hoops Hype’ın haberine göre Brooklyn Nets, geçen sezon ortasında takıma kattığı skorer guarda yeni teklifte bulunmadı.

30 yaşındaki yıldız guard, geride bıraktığımız sezona CSKA ile başlamış ama koç Itoudis ile yaşadığı sorunlar nedeniyle takımdan ayrılarak Nisan sonunda Nets ile 10 günlük kontrat imzalamıştı. Sonrasında 3 Mayıs’ta tekrar bir 10 günlük kontrat imzaladı ve ardından 13 Mayıs’ta sezon sonuna kadar geçerli kontrata imza attı. Bu süreçte 13 normal sezon maçında ortalama 18.2 dakika sahada kaldıu ve 7.7 sayı, 4.2 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Play-off döneminmde Harden ve Irving’in sakatlıklarında önemli fırsatlar yakalamış olsa da bunları iyi değerlendiremedi ve sadece 3.7 sayı, 1.3 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Her ne kadar Avrupa basınında tekrar Euroleague’e dönebileceği söylense de şuanda ona ciddi bir kontrat teklifi yapabilecek, kadrosunu henüz şekillendirmemiş, bütçesi yüksek bir takım yok. Bir çok takım as oyun kurucusunu buldu ve kadro kimyasını da ona göre şekillendirdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …