Güncel Haberler

Kawhi Oyuncu Opsiyonunu Kullanmadı ve Serbest Kaldı!

NBA‘de sezonun hayal kırıklığı yaratan ekiplerinden biri olan Los Angeles Clippers, hareketli bir yaz geçirecek.

Takımın süper yıldızı Kawhi Leonard, Yahoo Sports’un haberine göre 1 yıllık 36 milyon değerindeki kontrat opsiyonunu kullanmadı ve sınırsız serbest kaldı. Bu da onun istediği takımla görüşebileceği anlamına geliyor ki süper bir takım kurmak isteyen şehrin diğer takımı Lakers başta olmak üzere bir çok takım pusuda bekliyorlar.

Ancak ESPN’de yer alan habere göre Kawhi bu hamleyi Clippers ile yeniden masaya oturmak için yaptı. 30 yaşındaki tecrübeli yıldızın yeniden 2+1 ya da daha uzun süreli bir kontrat imzalayıp Clippers’da kalması bekleniyor.

Leonard geçen sezon sakatlıkların da etkisiyle normal sezonda sadece 52 maça çıkabilmiş 24.8 sayı, 6.5 ribaund, 5.2 asist gibi önemli istatistiklere imza atsa da kritik play-off serisinde, konferans finalinde Suns karşısında takımını yine sakatlık nedeniyle yalnız bırakmış, NBA finaline taşıyamamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …