Güncel Haberler

Miami, Dragic ile Devam ve Iguodala ile Tamam Dedi

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından Miami Heat, iç transferde iki önemli hamle birden yaptı.

Önce Goran Dragic‘in kontratında yer alan takım opsiyonunu resmi olarak aktive ettiler ve Sloven guardın kontratını 2022 yazına kadar uzattılar, yıllık 19.4 milyon dolar kazanacak. Sonra da ESPN’in haberine göre tecrübeli forvet Andre Iguodala‘nın kontratındaki 15 milyon dolarlık takım opsiyonunu kullanmayacaklar ve onu sınırsız serbest oyuncu statüsüne sokacaklar.

Bu hamlelerle beraber Miami’nin Dragic’i Toronto Raptors’a Lowry için sunacağı pakette kullanabileceği gelen haberler arasında.

35 yaşındaki Sloven guard, 2015 yılından bu yana 7 sezondurd formasını giydiği Heat’e 16.2 sayı, 5.2 asist ortalamaları ile katkı vermişti. Geçen sezon ise 50 maçta ortalama 13.4 sayı, 4.4 asist, 3.4 ribaund ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …