Güncel Haberler

Kaptan Mehmet Yağmur, Alperen’i Draft Gecesi Yalnız Bırakmıyor!

Beşiktaş Icrypex‘in kaptanı Mehmet Yağmur‘dan şık bir hareket geldi!

Bildiğiniz üzere NBA Draftı‘nda artık gelenekselleşmiş bir Yeşi Oda statüsü var. Burada yer almak için davet alan 20 oyuncunun ilk turdan seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor ki siyah beyazlıların genç yıldızı, BSL’de sezonun MVP’si seçilen Alperen Şengün de bu daveti almıştı geçtiğimiz günlerde.

beIN Sports’un haberine göre takım kaptanı Mehmet, genç yıldıza destek verecek ve Alperen Draft seçimlerini Yeşil Oda’da takip ederken yanında onu desteklemek için yer alacak.

Yeşil Oda’da yer alan oyuncular istedikleri bir ismi yanlarına davet edebiliyorlar ve Mehmet de Alperen’in davetini kabul ederek onu yalnız bırakmayacak.

18 yaşındaki genç yıldız, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 37 maçta 19.0 sayı, 8.7 ribaund, 2.7 asist, 1.3 top çalma, 1.6 blok gibi dikkat çekici istatistiklerle tüm NBA takımlarının dikkatini çekmişti.

Sezonu Beşiktaş Icrypex formasıyla tamamlayan 18 yaşındaki uzun, geçen sezon 37 maçta 19.0 sayı, 8.7 ribaund, 2.7 asist, 1.3 top çalma ve 1.6 blok gibi etkileyici ortalamalara imza attı.

2021 NBA Draftı 29 Temmuz gecesi düzenlenecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …