Güncel Haberler

İDDİA: Tam 5 Takım Lowry’nin Peşinde!

Tecrübeli oyun kurucu Kyle Lowry, serbest oyuncu piyasasındaki en önemli isimlerden biri.

35 yaşındaki oyun kurucu ilerleyen yaşına rağmen halen en çok ilgi gören isimler arasında yer alıyor ve Ağustos’da başlayacak olan serbest oyuncu piyasasında tam 5 takım onu gündemine almış durumdalar.

Toronto Raptors ile kontratı biten Lowry ile The Athletic’in haberine göre Los Angeles Lakers, Philadelphia 76ers, Dallas Mavericks, Miami Heat ve New Orleans Pelicans ilgileniyor.

Geride bıraktığımız sezon 46 maçta görev alabilen Lowry, 17.2 sayı, 5.4 ribaund, 7.3 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. 2019 NBA şampiyonluğunun kazanılmasında da Raptors’ın en önemli parçalarından biriydi. Tecrübeli guardın kariyer ortalamaları ise 960 maçta 14.9 sayı, 4.4 ribaund ve 6.2 asist.

https://www.youtube.com/watch?v=62dPXnmwyNg

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …