Güncel Haberler

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Burgos, Tecrübeli Uzunu ile Devam Dedi

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alacak olan son 2 sezonun şampiyonu olan İspanya Liga Endesa ekibi San Pablo Burgos, iç transferde önemli bir imza açıkladı.

1 kere Virtus Bologna ve son 2 sezon üst üste Burgos ile olmak üzere toplam 3 kere BCL şampiyonluğu yaşamış olan Dejan Kravic ile gelecek sezon için kontrat yenilediklerini duyurdular.

2.11 metre boyunda olan 30 yaşındaki Sırp uzun, geçen sezon Endesa’da 38 maçta ortalama 20.3 dakika süre alırken 10.7 sayı, 4.6 ribaund ve BCL’de ise 14 maçta ortalama 22.0 dakika süre alırken 9.9 sayı, 4.4 ribaund, 2.0 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Texas Tech çıkışlı olan Kravic daha önce Rehynmno, Den Bosch, Brussels, Panionios, Virtus Bologna, Obradoiro formalarını giymiş, son 2 sezondur da Burgos formasını terletiyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …