Güncel Haberler

Olimpiyatlar Öncesi İspanya’da Son Dakika Değişikliği!

Son Dünya Şampiyonu İspanya‘da 2020 Tokyo Olimpiyatları‘nın başlamasın sayılı saatler kala sürpriz bir değişiklik yaşandı.

Marca’da yer alan habere göre Juancho Hernangomez kadrodan mecburi olarak çıkarldı.

Haberin detaylarında Minnesota Timberwolves‘un hazırlık döneminde omzundan sakatlık yaşayan oyuncusunun Olimpiyatlar’da forma giymesine izin vermediği belirtildi.

Hatırlayacağınız üzere Temmuz ayının başında İspanya ile Fransa arasında oynanan hazırlık maçında İspanyol oyuncunun omzu çıkmıştı ki ilk olarak Olimpiyatlar’ı kaçıracağı açıklanmıştı. Ama sakatlık sonrası yapılan tetkikler ve muayeneler sonucu Juancho oynayabilir raporu almıştı.

Bu gelişmenin ardından İspanya Basketbol Federasyonu gelecek sezon Valencia forması ile izleyeceğimiz Xabi Lopez-Arostegui‘yi kadroya dahil etti.

İspanya, turnuvadaki ilk maçını Pazartesi günü ev sahibi Japonya ile oynayacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Jokic’in Triple-Double Performansı Eşliğinde Minnesota Deplasmanında Kazandı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında Denver Nuggets konuk olduğu Minnesota Timberwolves‘u Jokic’in …