Güncel Haberler

İDDİA: Panathiniakos ile Hezonja Arasındaki Köprüler Yıkıldı!

Turkish Airlines Euroleague‘de yer alan Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos, Hırvat yıldızı ile yol ayrımına geldi.

Sizlere daha önce detaylarını ilettiğim üzere Yeşiller, Mario Hezonja‘ya tekliflerini iletmişlerdi. Ancak SDNA’da yer alan son habere göre Hırvat kanat oyuncusu bu teklifi reddetti ve dolayısıyla taraflar araındaki ipler kopma noktasına geldi.

Hezonja’nın menajeri oyuncunun masasında daha iyi teklifler olduğunu dile getirmiş. Hatırlayacağınız üzere Hezonja’nın haklarını elinde bulunduran FC Barcelona bonservis bedeli olarak 400 bin Euro istemiş, Pana’da oyuncuya bunu kendi maaşından ödemesi gerektiğini belirtmişti, zaten taraflar arasındaki anlaşmazlığı başlatan ve ipleri koparan da bu nokta olmuştu.

Hırvat yıldız her ne kadar Pana ile devam etmek istiyorum dese de Barça’nın hem Hanga hem de Claver ile yollarını ayırması, yerlerine 3 numaraya takviye yapmamış olmaları açıkçası Hezonja’nın iştahını kabartmıştır. Çünkü Pana’da karşısında Papapetrou engeli olacaktı aynı pozisyonda. Barça’da ise birinci opsiyon olacak kısa forvet pozisyonu için.

Hezonja hakkındaki detaylı analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.03 metre boyunda olan 26 yaşındaki Hırvat forvet sezon ortasında geldiği Panathinaikos ile Euroleague sahnesinde 8 maçta görev alıp 6 tanesinde ilk beş başlamış, ortalama 22:41 dakika süre alırken 14.4 sayı, %36.6 3sayı, 2.5 ribaund, 1.3 asist, 12.8 verimlilik puanı istatistikleri ile katkı vermişti. Ayrıca Yeşiller’le beraber Yunanistan Ligi şampiyonluğu da yaşamıştı.

https://youtu.be/WD-SYaRJKP0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …