Güncel Haberler

İDDİA: Jokubaitis, Ya NBA Yapacak Ya Barcelona Forması Giyecek (Analiz)

Rokas Jokubaitis, 2021 NBA Draftı‘na katılma konusundaki kararını kesinleştirdi.

ESPN’in haberine göre Zalgiris Kaunas‘dan kesin olarak ayrılan genç guard, gelecek sezon draft durumuna göre ya NBA’de bir takımda forma giyecek ya da prensipte anlaştığı FC Barcelona ile kontrat imzalayacak.

ESPN’den Jonathan Givony’nin açıklamaları şu şekilde:

Jokubaitis, Zalgiris‘e bir bonservis ödenmesi durumunda NBA’e hemen gelme fikrine de açık. Ancak bir takım onu bir süre pişirmek isterse eski koçu Sarunas Jasikevicius’un yanında Barcelona’da oynayacak.

ESPN & Eurohoops

Genç guard hakkındaki detaylı analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

20 yaşındaki Litvanyalı guard, bu sezon koç Schiller’in yönetiminde Euroleague sahnesinde ciddi süreler aldı, 31 maçta ortalama 20 dakika sahada kalırken 7.0 sayı, 2.5 asist istatistikleriyle katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …