Güncel Haberler

RESMİ: Bursaspor’un Rakiplerinden Bourg, Williams’ı Açıkladı

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Bursaspor ile aynı grupta yer alacak olan Fransa Betclic ELITE Pro A ekiplerinden Bourg, uzun rotasyonuna önemli bir takviye yaptığını açıkladı.

Geçen sezon Trento forması ile başarılı işlere imza atan JaCorey Williams ile 1 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular.

2.03 metre boyunda olan 27 yaşındaki Birleşik Amerikalı uzun, geçen sezon Serie A’da 29 maçta ortalama 29.5 dakika süre alırken 17.8 sayı, 7.8 ribaund, 1.2 asist, 19.1 verimlilik puanı ve EuroCup sahnesinde ise 14 maçta ortalama 25.9 dakika sahada kalırken 15.0 sayı, 7.4 ribaund, 1.1 asist, 17.1 verimlilik puanı gibi dikkat çekici istatisitklere imza atmıştı.

Arkansas çıkışlı olan Williams, kariyerine G-League’de başladıktan sonra sırasıyla Galil Gilboa, tekrar G-League, Phoebus (Güney Kore), PAOK ve son olarak Trento’da boy göstermişti.

https://www.youtube.com/watch?v=klCymCzRkoA&t=91s

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …