Güncel Haberler

Milwaukee, Middleton ile Geri Dönüp Seriyi Eşitledi

Bucks, Middleton liderliğinde kazanarak seriyi eşitledi!

NBA final serisi 4. maçında Milwaukee Bucks, konuk ettiği Phoenix Suns karşısında mücadelenin büyük çoğunluğunda geride olsa da son bölümde Middleton’un etkili oyunu sayesinde önce eşitliği yakaladı sonra da 103-109 kazanarak seriye 2-2 eşitlik getirdi.

Serinin 5. maçı Cumartesi günü Phoenix’in sahasında oynanacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bucks’da Khris Middleton 40 sayı, 3-8 3sayı, 6 ribaund, 4 asit ile yıldızlaşırken, Giannis Antetokounmpo 26 sayı, 14 ribaund, 8 asit, 3 top çalma, Brook Lopez 14 sayı ve Jrue Holiday 13 sayı, 7 ribaund, 7 asist, 3 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Suns cephesinde ise Devin Booker 42 sayı, 2 asist ile öne çıkarken, Jae Crowder 15 sayı, 3-9 3sayı, 8 ribaund, 3 asist, 3 top çalma, 3 blok, Chris Paul 10 sayı, 3 ribaund, 7 asist, Cam Johnson 10 sayı ve DeAndre Ayton 6 sayı, 17 ribaund, 5 asist, 3 blok ile diğer direnen isimler oldular.

https://youtu.be/q6l_Bj381U0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …