Güncel Haberler

Avustralya’dan Formda Nijerya’ya Farklı Tarife!

2020 Tokyo Olimpiyatları’na hazırlanan iki takımın Las Vegas’taki hazırlık maçında Avustralya, formda rakibi Nijerya‘yı 108-69’luk skorla farka boğdu.

Böylelikle Avustralya turnuvada Arjantin, ABD ve Nijerya’yı devirerek Olimpiyatlar öncesi ne kadar iyi durumda olduğunu gösterdi ve favoriler arasına adını net bir şekilde yazdırdı. Nijerya ise ABD ve Arjantin galibiyetlerinden sonra tek mağlubiyetle turnuvayı tamamladı, onlar da çok iyi sinyaller verdiler Olimpiyatlar öncesi.

Avustralya’da Chris Goulding 21 sayı, 7-7 3sayı, 3 ribaund, 4 asist ile maçın yıldızı olurken, Duop Reath 17 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Nathan Sobey 15 sayı, 4 ribaund, 5 asist, Jock Landale 14 sayı, 5 ribaund ve Josh Giddey 14 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Nijerya cephesinde ise Josh Okogie ve Obi Emegano 10’ar sayıyla yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldılar. Jahlil Okafor 7 sayı, 5 ribaund ve Precious Achiuwa 7 sayı, 6 ribaund ile diğer ayakta kalmaya çalışan isimlerdi.

https://www.youtube.com/watch?v=uTacSyav2UY

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olimpiyat Oyunlarının En İyi Beşi Açıklandı

2020 Tokyo Olimpiyatları 7 Ağustos’da oynanan final ve üçüncülük maçları ile sona ermiş; altın madalyayı …