Güncel Haberler

RESMİ: Galatasaray’ın Rakiplerinden PAOK, DiLeo ile İmzaladı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Galatasaray ile aynı grupta yer alan Yunanistan Ligi ekibi PAOK, kadrosunu şutör bir forvetle güçlendirdi.

Son olarak UCAM Murcia forması ile izlediğimiz kısa forvet David DiLeo ile gelecek sezon için kontrat imzaladıklarını duyurdular.

2.03 metre boyunda olan 1997 doğumlu Birleşik Amerikalı şutör, geçen sezon Liga Endesa’daki çaylak sezonunda 19 maçta ortalama 18.4 dakika süre alırken 8.1 sayı, %37.0 3sayı, 1.7 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti. En iyi maçını Baskonia karşısında 22 sayı (6-8 3sayı) ile çıkarmıştı, maçın son 100 saniyesinde tam 4 üçlük isabeti bulmuştu.

Central Michigan çıkışlı olan DiLeo, ilk profesyonel kontratını imzaladığı İspanyol ekibinde sağ elinde yaşadığı sakatlık nedeniyle Ocak 2021 sonunda bir operasyon geçirmiş ve 3 ay parkelerden uzak kalmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …